Monday, November 8, 2010

Technical Diving Seminar


Η PADI διοργανώνει σεμινάριο TecRec και προγράμματα Discover Tec, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 στην Αθήνα.



Παρακαλούμε διαδώστε τα νέα για αυτές τις εκδηλώσεις.
Για μη δύτες τεχνικής κατάδυσης: Τώρα είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να δοκιμάσετε πώς είναι η αίσθηση να καταδύεσαι με πλήρη εξοπλισμό τεχνικής κατάδυσης. Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν. Ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι ευπρόσδεκτος! H προεγγραφή είναι απαραίτητη.


Για δύτες τεχνικής κατάδυσης: (και για δύτες που θα ενδιαφερόντουσαν να γίνουν) Είναι το δεύτερο σεμινάριο TecRec στην Ελλάδα στο οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην εκπαίδευση δυτών στην τεχνική κατάδυση και σχετικά με την τεχνική κατάδυση στην Ελλάδα και αλλού. Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 10 ευρώ. Παρακαλούμε στείλτε e-mail για την εγγραφή σας.


Ημερομηνία: Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010
Ώρα: 09:00-12:00 Discover Tec – δοκιμάστε κατάδυση με πλήρη εξοπλισμό τεχνικής κατάδυσης που διεξάγεται από Εκπαιδευτές TecRec
         13:00-18:00 Σεμινάριο TecRec – παρουσιάσεις σχετικά με την τεχνική κατάδυση και εκπαιδευτικά προγράμματα TecRec.


Τόπος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ, Λεωφ. Ποσειδώνος 27, Τ.Κ. 16675 Γλυφάδα, Αθήνα (τηλ: +30 210 8941724).


Το Discover Tec θα πραγματοποιηθεί στην πισίνα του ξενοδοχείου από Εκπαιδευτές TecRec χωρίς καμία επιβάρυνση. Θα υπάρχουν διαθέσιμοι πλήρεις εξοπλισμοί τεχνικής κατάδυσης. Ελάχιστες απαιτήσεις συμμετέχοντα: Πιστοποιημένος PADI Open Water Diver ή αντίστοιχη πιστοποίηση από άλλον εκπαιδευτικό οργανισμό, να είναι τουλάχιστον 18 ετών, να έχει 10 καταγεγραμμένες καταδύσεις. Επίσης χρειάζεται να φέρει μαζί του μάσκα, πέδιλα και καταδυτική στολή (η πισίνα δεν είναι θερμαινόμενη).


Το Σεμινάριο TecRec θα διεξαχθεί από τη Διευθύντρια Περιφέρειας της PADI, Immi Wallin, και προσκεκλημένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν θέματα σχετικά με την τεχνική κατάδυση στην Ελλάδα.


Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 10 ευρώ. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα προσφέρονται καφές και αναψυκτικά. Το κόστος γεύματος ή δείπνου επιβαρύνει το συμμετέχοντα.


Παρακαλούμε, δηλώστε συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 20 Νοεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση immi.wallin@padi.co.uk

Παρακαλούμε ενημερώστε εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε
1) στο Discover Tec
2) στο σεμινάριο TecRec
3) ή και στα δύο!


No comments:

Post a Comment